Binnendeurgarnituren geschikt voor deuren in de woningbouw en (lichtere) utiliteitsbouw. Veelal met snelstiftverbinding.

Conform NEN EN1906
cat. 2 en cat. 3
Binnendeurgarnituren geschikt voor deuren die veelvuldig gebruikt worden en/of vandaalgevoelig zijn (Bijv. deuren in openbare gebouwen). Deurkruk is vast op schild gemonteerd en heeft een stalen onderconstructie.
Conform NEN EN1906 cat. 4
Een inbraakwerend garnituur van HOPPE is een zichtbare vorm van beveiliging. Het garnituur beschermt het slot en de cilinder van de woningtoegangsdeuren tegen directe aanvallen van buitenaf.
Alle HOPPE inbraakwerende garnituren voldoen aan SKG normeringen en Politiekeurmerk Veilig Wonen
Beugelgrepen zijn geschikt voor (buiten) deuren als vervanging van bijv. een vaste knop.
Beugelgrepen zijn in verschillende vormen en lengtes te verkrijgen.
HCS® is een compact beslagsysteem (inclusief dagschoot) voor de woningbouw, geschikt voor houten binnendeuren (zowel stomp- of opdekdeuren) die zijn voorzien van een massief houten slotkastversterking van voldoende breedte.
Raamgrepen geschikt voor draairamen en/of draaikiep ramen, zowel afsluitbaar (SKG) en niet afsluitbaar.
HOPPE-snelstiftplus is een doorontwikkeling op de HOPPE-snelstift-verbinding. De snelstiftplus-garnituren onderscheiden zich door de vlakke ronde of rechthoekige rozetten die zonder schroeven gemonteerd kunnen worden.
SecuSan is een speciaal oppervlak dat microbiŽle groei onmiddellijk en blijvend tegengaat. Het is volledig onderhoudsvrij en berekend op langdurig gebruik. De effectiviteit is bewezen in onafhankelijke laboratorium- en praktijkteksten.
HOPPE AG   Angelo van Aken, Projectadviseur   T: +31 (0)683692558   E: angelo.vanaken@hoppe.com